Du er landet på Bedstepaddleboard.dk, det helt rigtige sted at finde Ergofit redningsvest. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ergofit redningsvest tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Crewsaver Ergofit Offshore redningsvest, 190 Newton

  • Mærke: Ergofit

Vores første anbefaling er “Crewsaver Ergofit Offshore redningsvest, 190 Newton” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Crewsaver oppustelig redningsvest med D-ring, indbygget nødlys og 190N opdrift…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Crewsaver Ergofit Ocean redningsvest, 290 Newton

  • Mærke: Ergofit

Sidste produkt på vores liste er Crewsaver Ergofit Ocean redningsvest, 290 Newton som vi har fundet til 3399,- hos Marineudstyr.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Crewsaver oppustelig redningsvest med 290N opdrift for ekstra sikker sejlads…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Ergofit Redningsvest på listen er Crewsaver Ergofit Ocean redningsvest, 290 Newton fra Marineudstyr.dk med en pris på 3399.00. Billigste udvalgte Redningsvest er Crewsaver Ergofit Offshore redningsvest, 190 Newton som du kan købe for 2399.00 hos Marineudstyr.dk. Forskellen på de to priser er 1000 kr.
Ovenstående Ergofit Redningsvest data og priser er hentet fra 1 butikker (Marineudstyr.dk). Alle Ergofit Redningsvest tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Redningsvest guides:

Fandt du ikke det rigtige Redningsvest blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Redningsvest: