Du er landet på Bedstepaddleboard.dk, det helt rigtige sted at finde Intex oppustelig kajak. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Intex oppustelig kajak tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Intex Explorer K2 Oppustelig Kajak

  • Mærke: Intex

Sidste produkt på vores liste er Intex Explorer K2 Oppustelig Kajak som vi har fundet til 1199,- hos CoolStuff.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Padl ud på eventyr med vennen! Intex Explorer K2 er en tosædet oppustelig kajak, som er nem at tage med, når der vanker kajakudflugt, samtidig med at den er stabil i vandet.
Aluminiumsårer, pumpe og praktisk opbevaringstaske medfølger….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Intex Oppustelig Kajak på listen er Intex Explorer K2 Oppustelig Kajak fra CoolStuff.dk med en pris på 1199.00. Billigste udvalgte Oppustelig Kajak er Intex Explorer K2 Oppustelig Kajak som du kan købe for 1199.00 hos CoolStuff.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Intex Oppustelig Kajak data og priser er hentet fra 1 butikker (CoolStuff.dk). Alle Intex Oppustelig Kajak tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Oppustelig Kajak guides:

Fandt du ikke det rigtige Oppustelig Kajak blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Oppustelig Kajak: